Dreijaaminen on haastavaa, mutta hauskaa. Udumbara keramiikka studiolla Kalliossa pääset oppimaan dreijausta kokeneen ammattilaisen (Eva Spoof) ateljeessa. Ryhmä kurssien pääkieli on englanti, mutta suomella ja ruotsilla pärjää myös.

Järjestämme myös muita työpajoja, polttareita, treffejä ja työhyvinvointi tapahtumia niistä lisätietoja täältä; UDUMBARA.fi ➡️ workshops

Kurssilla dreijataan kukkaruukkuja, sillä Kultelan luonnonsavi materiaalina sopii kukkaruukuiksi erityisen hyvin.

Dreijaaminen on kuin pianonsoitto näyttää helpolta, mutta on yllättävän haastavaa, mestariksi tuleminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Ensimmäiset kokeilut ovat kukkaruukkuina kuitenkin söpöjä, vaikkakin vähän vinksahtaneita.

Vuodesta 1994 lähtien UDUMBARA ei ole ollut pelkkä keramiikkastudio; se on osa Kallion kulttuuriperintöä ja legenda alueellaan. UDUMBARA on ammattilaisen perustama ja ylläpitämä studio. Käytämme työssämme 100% kotimaista Kultelan Savea, suoraan Ojalan pellolta. Tämä kotimainen luonnon raaka savi antaa tuotteillemme syvän, maanläheisen luonteen, joka heijastaa suomalaista kädentaito perinnettä.

Kurkkaa studioon : UDUMBARA Studio 360

All our upcoming workshops at HELSINKI POTTERY WHEEL AND MEDITATION GROUP

I study Media and Audiovisual Communication and practice it on my channel. Please consider supporting my studies by subscribing to and following the UDUMBARA Helsinki YouTube channel. I make stories about people, places of interest, and of course about UDUMBARA pottery.