Eva Spoof/Udumbara tuotteet, teemaljat ja kukkaruukut valmistetaan käsin Someron, Kultelan kylän punasavesta. Materiaali luo astioihin ihanan rehevän maanläheisen luonteen. Tuotteidensa raaka-ainevalinnalla Eva haluaa korostaa ainutlaatuisen kotimaisen villisaven arvoa. Suomalainen Villisavi on lämminhenkinen, kodikas ja ennenkaikkea ekologinen valinta, sillä se ei raaka-aineena vaadi monimutkaista prosessointia ja se poltetaan matalassa lämpötilassa valmiiksi tuotteeksi.

Seremonia-astioissa villisavi (maa) pääsee ansaitsemaansa ainutlaatuiseen arvoonsa. Kiitos Kultelan saven luonnollisen runsaan mineraalipitoisuuden, tee siinä haudutettuna kehittää rikkaamman maun.

Heidi Blåfield

Villisavi terrakotta kukkaruukut ovat huokoisia ja siksi mitä parhaita täyttämään kasvien fysiologiset tarpeet. Lisäksi ne patinoituvat (Shibui 渋い) kun ylimääräinen kosteus ja suolat haihtuvat ruukun seinämän läpi.

Kun sinulla on Udumbara-kulho, se ei ole vain ole Kalliossa käsin tehtyä keramiikkaa, se on myös pala Suomea…

Eva Spoof (ent. Sarvela) Päivi Kuusela

Tervetuloa vierailulle studiolle Kallioon varmista paikallaoloni varaamalla aika täältä: udumbara.youcanbook.me . Kiitos.

Kurssien pääkieli on englanti, suomen kielellä pärjää hyvin myös mukana. Lisää tietoa, täältä.

Järjestämme myös erilaisia keramiikkakursseja, polttareita, syntymä- ja TYKY-päiviä. Tule tutustumaan kotimaiseen punasaveen ja ekologisempaan keramiikantekoon.

UDUMBARA
Earth-friendly
wildclay pottery